Ficatul de pui cald al Elsei s-a răspândit odată cu lucrările
Răspândirea ficatului de pui cald Elsa cu lucrările ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 368 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ficat de pui, șobolani, cimbru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Salată caldă de ficat de pui, Salată caldă de ficat de pui și mere, și Salată caldă de anghinare și ficat de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și transpirați - le 15 minute; - nu lăsați maro. Odată ce ceapa este dulce și fragedă, adăugați ficat și ridicați puțin căldura. Gatiti pana cand ficatul este ferm si fiert, inca 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
În timp ce ficatul gătește, puneți pâinea pe o foaie de prăjituri și coaceți în cuptor pentru a se usca și a prăji, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați felii de pâine prăjită colț în colț. Puneți triunghiurile de pâine prăjită într-un coș de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
6
Combinați sare, piper și cimbru și presărați peste ficat și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se pune amestecul în robotul de bucătărie în loturi și se macină într-o răspândire lină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Umpleți ramekins sau alte feluri de mâncare mici cu cornichons, șobolani, muștar și capere și aranjați în jurul coșului cald și pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornișon
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată