Ficat și ceapă prăjite
Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 230 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 18 fani. Un amestec de vin de orez shaoxing, boabe de piper Sichuan prăjite și măcinate, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ficat picant și ceapă prăjită, Ficat prăjit și ceapă cu sos de stridii, și Zucchini Și Ceapă Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă ficatul și se taie în benzi de 1/4 inch.
Încălziți un wok la foc mare și rotiți în 2 linguri de ulei.
Adăugați ceapa și amestecați până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de ulei și ardeii iute roșii uscați, dacă utilizați.
Se adaugă ficatul și se prăjește la foc mare până când exteriorul se rumeneste ușor, dar centrul este încă rar, aproximativ 30 până la 40 de secunde.
Adăugați sosul și amestecați timp de 10 până la 20 de secunde mai mult, având grijă să păstrați interiorul roz. Opriți focul și adăugați suspensia de amidon de porumb, amestecând rapid pentru a preveni aglomerarea nămolului.
Adăugați ceapa verde și boabele de piper, dacă folosiți, pentru a garnisi.