Ficat Saut Cu Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul saut cu avocado. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.41 pe portie. O porție conține 410 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați avocado, arpagic liofilizat, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ ficat de vițel sotat, Ficat saut cu condimente indiene, și Ficat de pui sotat pe pâine prăjită.
Instrucțiuni
Saut ficat în 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți ficatul într-un platou cald de servire.
Tăiați avocado în 1/4-inchfelii groase pe lungime. Saut felii în 2 linguri de unt la foc mediu 1 minut pe fiecare parte sau până când avocado este ușor moale. Aranjați felii în jurul ficatului pe platou.
Combinați restul de 1/4 cană de unt, bulion de pui, vermut, suc de lămâie, arpagic și pătrunjel într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Scoateți sosul de pe foc; serviți peste ficat și avocado.