Ficat La Cuptor În Sos Creol

Ficat La Cuptor În Sos Creol
Ficatul copt în sos creol ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 385 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ficat de vițel, piper, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Încercați Higado con Salsa Criolla (ficat cu sos creol), Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, și Tilapia Creolă La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ficatul cu sare și piper; dragă în făină. Ficat brun pe ambele părți în picături de slănină fierbinte într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați ficatul într - un vas de copt de 10 x 6 x 2 inci, rezervând picături de tigaie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Saut ceapa, ardeiul verde și usturoiul în picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați făină, sos de roșii, apă și frunze de dafin. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se ia de pe foc; se toarnă peste ficat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
6
Coaceți, descoperit, la 325 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se presară cu brânză; coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista