Ficat de rață Crostini Toscane cu salată picantă de castraveți

Ficat de rață Crostini Toscane cu salată picantă de castraveți
Duck ficat Crostini Toscane cu salata de castraveti picant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 691 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 2.38 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper plus 1 lingură, ulei de măsline extra virgin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Crostini Toscane, Crostini di fegatini (ficat de pui toscan Crostini), și Crostini di Fegatini (crostini din ficat de pui).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 inci până la 12 inci, încălziți uleiul încet la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți încet până se înmoaie, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați ficatul, caperele, fileurile de hamsie și ardeiul roșu și gătiți până se rumenesc ușor (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
Ardei RoșuArdei Roșu
CapereCapere
4
Adăugați vin și gătiți până când rămân doar 3 până la 4 linguri de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Turnați amestecul de ficat în robotul de bucătărie și amestecați intermitent, lăsând cocoloașe-nu netede-ca un piure. Condimentează cu sare și piper și scoate-l într-un bol mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Curățați castravetele și îndepărtați semințele. Feliați în jumătăți de lună de 1/8 inci și îmbrăcați-vă cu ulei, oțet, zahăr și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CastraveteCastravete
OțetOțet
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Grătați sau prăjiți pâinea pe ambele părți și întindeți 1 lingură de amestec de ficat de rață peste fiecare. Împărțiți între 4 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ficat De RațăFicat De Rață
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Așezați 2 linguri de amestec de castraveți pe fiecare farfurie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista