Ficat de pui P. C. P. cu smochine si nuci

Ficat de pui P. C. P. cu smochine si nuci
Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de arpagic, baghetă de pâine franceză, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate De Ficat De Pui, și Pate De Ficat De Pui.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul sau terina souffl cu 3 căni sau terina cu spray cu ulei vegetal. Vas de linie cu folie de plastic; spray plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Combinați ficatul de pui, bulionul și ceapa într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când ficatul este gătit, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți lichidul de gătit; transferați ficatul de pui și ceapa în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
CeapăCeapă
4
Adăugați unt, coniac și sare la procesor. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ConiacConiac
SareSare
5
Transferați în vasul pregătit. Acoperiți și refrigerați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
6
Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
9
Lăsați să stea până când smochinele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
10
Scurgeți vinul. Sferturi de smochine. (P și smochinele pot fi preparate cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider p.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
VinVin
11
Transferați smochinele într-un castron mic; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Desfaceți P-ul pe platou. Apăsați nucile pe părțile laterale ale P.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
13
Garnisiți blatul cu arpagic și câteva smochine. Aranjați salata verde pe platou cu P.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
ArpagicArpagic
SmochineSmochine
14
Așezați smochinele rămase deasupra salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
SmochineSmochine
15
Se servește cu pâine prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista