Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de arpagic, baghetă de pâine franceză, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate De Ficat De Pui, și Pate De Ficat De Pui.
Instrucțiuni
1
Pulverizați vasul sau terina souffl cu 3 căni sau terina cu spray cu ulei vegetal. Vas de linie cu folie de plastic; spray plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Combinați ficatul de pui, bulionul și ceapa într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când ficatul este gătit, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scurgeți lichidul de gătit; transferați ficatul de pui și ceapa în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Ceapă
4
Adăugați unt, coniac și sare la procesor. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Coniac
Sare
5
Transferați în vasul pregătit. Acoperiți și refrigerați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
6
Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
9
Lăsați să stea până când smochinele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
10
Scurgeți vinul. Sferturi de smochine. (P și smochinele pot fi preparate cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider p.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
Vin
11
Transferați smochinele într-un castron mic; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Desfaceți P-ul pe platou. Apăsați nucile pe părțile laterale ale P.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
13
Garnisiți blatul cu arpagic și câteva smochine. Aranjați salata verde pe platou cu P.