Fettucina cu mazăre, sparanghel și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 721 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 708 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de mazăre, pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Fettuccine cu mazăre, sparanghel și Pancetta, Farmville la masă " Fettucine cu mazăre proaspătă, Scapes de usturoi și cârnați, și Mazăre Și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele in oala cu apa sarata clocotitapână când este doar fragedă, dar încă fermă de mușcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit pentru paste.Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, gătiți pancetta într-o tigaie mare de lipit la foc mediu până cândcrisp. Folosind lingura cu fante, transferați prosoapele de hârtie pancettato pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Se toarnă toate picăturile de 1 linguriță din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Addasparagus la picături în tigaie;saut 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați mazăre, verde alb și palpărți de ceapă verde și usturoi; saut până la 9legumele sunt doar fragede, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Usturoi
Mazăre
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați amestec de legume, 1/4 cană de pastălichid de gătit, părți verde închis de verdeceapa, 1/2 cana parmezan, smantana,ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, jumatate de patrunjel si jumatate de busuioc la paste. Aruncați, adăugând mai mult lichid de gătit cu linguri, dacă este necesar.Se condimentează cu sare și negru proaspăt măcinatpiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Ulei De Măsline
Legume
Parmezan
Pătrunjel
Busuioc
Cremă
Paste
Sare
9
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Sprinklepancetta, pătrunjelul rămas și busuiocul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Busuioc
11
Serviți, trecând brânză parmezană suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
12
Per porție (analiza nu include parmezan suplimentar pentru servire): 558,9 kcal calorii, 29,3% calorii din grăsimi, 18,2 g grăsimi, 7,3 g grăsimi saturate,