Pui Fettuccini Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 693 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați lapte, paste fettuccini, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Fettuccini De Pui Alfredo, Fettuccini Alfredo I, și Fettuccini Alfredo.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu combinați puiul, 2 linguri de unt, 2 căței de usturoi și condimente italiene. Gatiti pana cand puiul nu mai este roz in interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Cuișoare întregi De Usturoi
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
5
Între timp, topiți 4 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se sotează ceapa, 2 căței de usturoi și ciupercile până când ceapa este transparentă. Se amestecă făina, sarea și piperul; gatiti 2 minute. Adăugați încet lapte și jumătate și jumătate, amestecând până când este neted și cremos. Se amestecă parmezanul și brânzeturile Colby-Monterey Jack; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă amestecul de pui, roșiile și smântâna.