Fettuccine și pui în sos de portocale-cireșe

Fettuccine și pui în sos de portocale-cireșe este un fără lactate felul principal. O porție conține 348 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați fettuccine, nuci, cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge, Fettuccine de pui în sos Bourbon, și Fettuccine De Pui Cu Sos De Cremă Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet.
În timp ce fettuccine gătește, pulverizați tigaia antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti puiul si sarea in tigaie 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand puiul se rumeneste. Se amestecă fasolea verde congelată. Acoperiți și gătiți la foc mediu 3 până la 4 minute, amestecând ocazional, până când fasolea este crocantă.
Se amestecă sucul de portocale și amidonul de porumb până se omogenizează. Se amestecă amestecul de suc de portocale, marmeladă și cireșe în amestecul de pui.
Se încălzește la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 2 până la 3 minute, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă și puiul nu mai este roz în centru.
Adăugați fettuccine la amestecul de pui; aruncă.
Presărați fiecare porție cu nuci.