Fettuccine De Creveți Picante

Fettuccine De Creveți Picante
Fettuccina picantă de creveți este un fel principal care servește 4. O porție conține 419 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită oțet balsamic, sare, roșii de prune și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți picante și Fettuccine, Fettuccine De Creveți Cu Roșii Picante, și Creveți și Fettuccine.

Instrucțiuni

1
Gatiti fettuccina conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșiile și bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
3
Adăugați spanacul, creveții, pătrunjelul și oțetul. Se fierbe, neacoperit, timp de 2 minute sau până când creveții sunt încălziți. Se amestecă untul, sarea, piperul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
OțetOțet
UntUnt
PiperPiper
CrevețiCreveți
SareSare
4
Scurgeți fettuccina; serviți cu amestec de creveți și brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
FettuccinăFettuccină
CrevețiCreveți

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveți în meniu? Încercați să vă asociați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Vina Leyda Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt la gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Se împerechează cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista