Cartofi Dulci Bătuți
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii dulci bătuți ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 191 calorii. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, smântână grea, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare sunt Cartofi Dulci Bătuți, Cartofi Dulci Bătuți, și Cartofi Dulci Bătuți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Înțepați cartofii dulci peste tot cu o furculiță, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Puneți-le într-o tigaie și prăjiți-le timp de 45 de minute până când sunt foarte moi.
Scoateți tigaia din cuptor.
Într-o oală mică de sos, la foc mic, încălziți smântâna cu frunzele de dafin, apoi păstrați-o la cald până când este gata să faceți piure de cartofi. Aruncați frunzele de dafin înainte de a le adăuga la cartofi.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, scoateți carnea în vasul unui robot de bucătărie. Condimentează cu sare, scorțișoară, nucșoară, coajă de portocală și zahăr brun.
Adăugați smântână și 1 lingură de unt și piure până se omogenizează.