Fettuccine cu sos de plante de pui și cremă

Fettuccine cu sos de plante de pui și cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu sos de plante cu pui și cremă. Această rețetă servește 2. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 505 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pui, mazăre de zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Pui la grătar și Fettuccine cu sos cremos de busuioc, Fettuccine Cu Plante Cremoase, și Pui și ciuperci într-un sos cremos de plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună amestecul de supă și laptele într-o cratiță de 2 litri; aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați pui și mazăre; reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când puiul este bine încălzit. Se aruncă cu fettuccine; se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista