Fettuccine cu roșii arse, spanac și Burrata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu roșii arse, spanac și Burratan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fettuccine, sare, brânză burrata și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fettuccine cu roșii arse, spanac și Burrata, Fettuccine cu roșii arse, spanac și brânză de capră, și Fettuccine de spanac cu sos de unt de scoici și roșii tăiate cubulețe.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Aranjați jumătățile de roșii, tăiați părțile în jos, în tigaie; gatiti 1 1/2 minute sau pana se arde. Se amestecă roșiile; gatiti 30 de secunde.
Scoateți roșiile din tigaie; pune deoparte.
Reduceți căldura la minim.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați piper roșu și usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand parfumati, amestecand ocazional.
Așezați roșiile conservate într-un mini tocător sau robot de bucătărie; procesați până aproape neted.
Adăugați roșii piure și sare în amestecul de ulei; gatiti 8 minute, amestecand ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați spanacul și pastele fierte; aruncați bine până când spanacul se ofilește ușor. Aranjați aproximativ 1 1/3 căni de amestec de paste în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci. Împărțiți uniform jumătățile de roșii de struguri arse între porții. Dollop aproximativ 2 linguri de brânză burrata peste fiecare porție și se presară cu piper negru proaspăt măcinat.