Fettuccine cu dovlecei și mentă
Fettuccine cu dovlecei și mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 415 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână mentă, ulei de măsline, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Fettuccine Cu Mazăre Și Mentă, Fettuccine cu Edamame, mentă și Pecorino, și Fettuccine cu Pesto de fistic-mentă și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul și usturoiul; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă menta tocată, sarea și 1/4 linguriță de piper.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați amestecul de dovlecei, pastele și uleiul, aruncând pentru a acoperi.
Se presară cu brânză și 1/2 linguriță de piper.