Fettuccine cu brânză albastră-sos de anghinare
Fettuccine cu brânză albastră - sos de anghinare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 133 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos alfredo, fettuccine, brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Fettuccine cu brânză albastră și sos de anghinare, Anghinare Brânză Albastră Fettuccine, și Fettuccine cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele gătesc, înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați anghinare și ciuperci; gătiți 3 până la 4 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați sosul alfredo în amestecul de anghinare; gătiți până se încălzește bine.
Așezați pastele scurse într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de sos peste paste; aruncați pentru a combina.