Spanac prăjit din Camerun
Spanacul prăjit din Camerun ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 4,41 USD per porție, primești o garnitură care servește 3. O porție conține 113 calorii, 5 g de proteine și 5 g de grăsime. Această rețetă este pe placul a 34 de bucătari și bucătari. Un amestec de spanac pentru bebeluși, ulei de măsline, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă obține un scor excelent de 98%. Rețete similare includ Gateau camerunean, orez prăjit cu spanac și ouă prăjite cu spanac.
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-un wok sau într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Adăugați ciupercile și ceapa și căleți până când sunt gata pe jumătate. Turnați spanacul și stropiți generos cu pudră de usturoi. Se prăjește până când spanacul se ofilește, aproximativ 5 până la 7 minute.