Spanac prajit usor

Spanac prajit usor
Spanacul prajit ușor ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 178 de calorii. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 1,04 USD per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei de canolan, usturoi, frunze de spanac și unt. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu un scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Ouăle prăjite cu spanac, spanacul prăjit în tigaie și ouăle prăjite cu spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu până când nu mai clocotește. Acest lucru permite evaporarea apei din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Orez Paella Cu Bob Scurt4 Căni De Orez Paella Cu Bob Scurt
1 Cană Plus 2 Linguri De Zahăr împărțit1 Cană Plus 2 Linguri De Zahăr împărțit
2 1/2 Căni De Amestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțit2 1/2 Căni De Amestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)
2
Adăugați usturoiul; gătiți și amestecați aproximativ 2 minute, până când abia începe să se rumenească. Puneți frunzele de spanac și gătiți timp de aproximativ 5 minute amestecând, până când frunzele devin închise la culoare și au aproximativ 1/4 din dimensiunea lor inițială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Sos Picante Sau Salsa1/2 Cană Sos Picante Sau Salsa
1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista