Fettuccine cu anghinare și fasole
Fettuccine cu anghinare și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 698 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, fasole cannellini, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Încercați Fettuccine cu anghinare și fasole, Fettuccine cu anghinare, și Fettuccine Cu Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit.
Scurgeți pastele și întoarceți-le în oală. Între timp, încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați fasolea, anghinarea, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana se incalzeste, 3-4 minute. Pulsează pâinea într-un robot de bucătărie până se formează firimituri grosiere.
Adăugați oregano și restul de linguriță de ulei și puls până când se combină. Aruncați pastele cu amestecul de anghinare și apa rezervată pentru paste.
Se presară cu firimiturile de pâine.