Fettuccine Chiftele Lasagne

Fettuccine Chiftele Lasagne
Rețeta Fettuccine Meatball Lasagne ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $2.14 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 525 calorii, 34G de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, oregano, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna cu cinci legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați usturoi și oregano și saut, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
3
Adăugați roșiile cu suc rezervat, pastă de roșii, frunze de dafin și sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 30 până la 35 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
SucSuc
SareSare
1
Amestecați firimiturile de pâine și laptele într-un castron mare și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați carne, usturoi, brânză, ou, pătrunjel, sare și piper și amestecați cu mâinile până când se combină bine (nu amestecați prea mult). Formați porții de 1/2 linguriță în chiftele (ar trebui să aveți aproximativ 135).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
OuăOuă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți chiftelele în 5 loturi (nu vă aglomerați), întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine și fierte, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați ca rumenit pe prosoape de hârtie folosind o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Se amestecă împreună toate ingredientele de umplere până se combină bine.
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti pastele intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana la dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă rece și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Întindeți 2 căni de sos într - un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci sau alt vas de copt de 3 litri și aranjați o treime din fettuccine peste sos, apoi acoperiți cu toate chiftelele. Faceți un alt strat de 2 căni de sos și o treime de fettuccine, apoi întindeți cu toată umplutura. Se acoperă cu fettuccina rămasă, apoi sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
ChifteleChiftele
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se presară uniform cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6
Coaceți, acoperit slab cu folie, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Îndepărtați folia și coaceți până când sosul clocotește și brânza este aurie, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se transferă într-un raft și se răcește, aproximativ 20 de minute.
9
Nota bucătarilor: sosul se poate face cu 3 zile înainte și se răcește complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Ingrediente

0cp. legume (de exemplu, spanac)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspăt grosier (dintr-o pâine italiană sau franceză)pesmet proaspăt grosier (dintr-o pâine italiană sau franceză)340ardei habenerofettuccine de ou uscatfettuccine de ou uscat1lingura. otet de vin rosuou, ușor bătutou, ușor bătut591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate227ardei habeneromozzarella proaspătă răcită, rasă grosierămozzarella proaspătă răcită, rasă grosieră454ardei habeneroricotta (de preferință proaspătă)ricotta (de preferință proaspătă)2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați454ardei habeneromeatloaf mix (1/3 lire fiecare de carne de porc măcinată, mandrină măcinată și vițel măcinat)meatloaf mix (1/3 lire fiecare de carne de porc măcinată, mandrină măcinată și vițel măcinat)3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1(vinete)ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1cp. legume (de exemplu, spanac)oregano uscat, sfărâmatoregano uscat, sfărâmat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncie Pecorino Romano ras finuncie Pecorino Romano ras fin0cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1parmezan rasPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2kilogrameroșii întregi în suc, scurse, rezervând suc și tocate măruntroșii întregi în suc, scurse, rezervând suc și tocate mărunt1Turcă sau 1/2 frunze de dafin din CaliforniaTurcă sau 1/2 frunze de dafin din California2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate15
Revista