Rețeta Fettuccine Meatball Lasagne ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $2.14 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 525 calorii, 34G de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, oregano, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna cu cinci legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați usturoi și oregano și saut, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
3
Adăugați roșiile cu suc rezervat, pastă de roșii, frunze de dafin și sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 30 până la 35 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Frunze De Dafin
Tomate
Suc
Sare
1
Amestecați firimiturile de pâine și laptele într-un castron mare și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați carne, usturoi, brânză, ou, pătrunjel, sare și piper și amestecați cu mâinile până când se combină bine (nu amestecați prea mult). Formați porții de 1/2 linguriță în chiftele (ar trebui să aveți aproximativ 135).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Pătrunjel
Brânză
Usturoi
Piper
Carne
Sare
Ouă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți chiftelele în 5 loturi (nu vă aglomerați), întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine și fierte, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați ca rumenit pe prosoape de hârtie folosind o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
1
Se amestecă împreună toate ingredientele de umplere până se combină bine.
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti pastele intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana la dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă rece și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Întindeți 2 căni de sos într - un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci sau alt vas de copt de 3 litri și aranjați o treime din fettuccine peste sos, apoi acoperiți cu toate chiftelele. Faceți un alt strat de 2 căni de sos și o treime de fettuccine, apoi întindeți cu toată umplutura. Se acoperă cu fettuccina rămasă, apoi sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Chiftele
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se presară uniform cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6
Coaceți, acoperit slab cu folie, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Îndepărtați folia și coaceți până când sosul clocotește și brânza este aurie, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Se transferă într-un raft și se răcește, aproximativ 20 de minute.
9
Nota bucătarilor: sosul se poate face cu 3 zile înainte și se răcește complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.