Feta la grătar și pâine de măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fetan la grătar și pâine de măsline. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză feta, pâine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de legume la grătar cu ulei de măsline și Feta, Ardei roșu prăjit, Feta și brânză la grătar de măsline # SundaySupper, și Dovlecei la grătar cu sos rapid de roșii-măsline și brânză Feta.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați untul și brânza; pus deoparte.
Puneți pâinea pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 3 pana la 5 minute sau pana se prajeste usor.
Întindeți amestecul de unt pe părțile prăjite ale pâinii; se presara cu masline. Acoperiți grătarul; gătiți cu părțile de măsline până la 3 până la 5 minute sau până când brânza este topită.