Ferestre Cu Alune-Caise

Ferestre Cu Alune-Caise
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Ferestrele cu alune-caise ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, gem de caise, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ferestre De Caise, Strudel De Caise Cu Alune, și Pătrate De Alune De Caise.

Instrucțiuni

1
Combinați alunele și 1 lingură de zahăr în procesor; măcinați nucile fin. Folosind mixerul electric, bateți restul de 2/3 cană de zahăr și unt într-un castron mare până devine pufos. Bateți în amestec de alune, apoi ou, gălbenuș de ou, coajă de lămâie, extract de lămâie, sare și scorțișoară. Bateți în făină. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 4 bucăți. Aplatizați fiecare în disc și înfășurați în plastic. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
AluneAlune
ScorțișoarăScorțișoară
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Întindeți 1 bucată de aluat între foi de hârtie cerată sau pergament pentru a reduce grosimea de 1/4 inch, stropind aluatul cu făină pentru a preveni lipirea și ocazional decojirea hârtiei superioare pentru a îndepărta ridurile. Desprindeți foaia superioară. Folosind un tăietor canelat cu diametrul de 2 inci, tăiați cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
4
Transferați pe foi pregătite, distanțate la 1/2 inch. Adunați resturi de aluat și reroll, tăind mai multe fursecuri și așezând pe foi. Folosind un tăietor canelat cu diametrul de 1 inch, tăiați centrele din jumătate din fursecuri, făcând inele. Adunați centrele ca resturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
5
Coaceți cookie-urile 5 minute. Foi inverse; coaceți prăjiturile până devin aurii, cu aproximativ 6 minute mai mult. Se răcește cookie-urile pe foi de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați în rafturi; se răcește complet. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Aranjați runde întregi de cookie-uri pe suprafața de lucru. Aruncați gem generos de 1/2 linguriță în centrul fiecăruia. Aranjați inelele cookie pe suprafața de lucru. Cerneti zaharul pudra peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
GemGem
8
Așezați 1 prăjitură inelară pe fiecare rundă întreagă, formând sandviș cu gem în centrul decupajului. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați etanș între foile de hârtie cerată la frigider până la 3 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GemGem
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista