Fenicul prăjit și somon de ceapă roșie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fenicul prăjit și somonul de ceapă roșie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână piper, file de somon, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Gratinati cu fenicul si ceapa prajita, și Cârnați prăjiți cu dovlecei, fenicul și ceapă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.In o tigaie de prăjire, aruncați fenicul, ceapa, usturoiul, roșiile, cimbru, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și uleiul.
Se întinde uniform și se prăjește timp de 20 de minute.Mutați legumele în partea laterală a tigaiei, adăugați somonul, apoi redistribuiți legumele în jurul somonului. Strângeți jumătățile de lămâie peste somon.
Presărați somonul cu restul de sare și piper. Reveniți la cuptor și prăjiți până când somonul are aceeași culoare și fulgi ușor, 10 până la 12 minute.
Serviți imediat, cu orezul, dacă doriți.Bacsis: când estimați cât timp să gătiți pește, lăsați aproximativ 10 minute pentru fiecare centimetru de grosime.