Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino
Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino durează în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 162 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Foodnetwork necesită bulbi fenicul, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și brânză pecorino. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Fenicul prăjit cu tăiței de cartofi dulci, roșii carbonizate, măsline și Pecorino, Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, și Burgeri de mei cu măsline, roșii uscate la soare și Pecorino sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Cuibăriți feniculul într-o tigaie, vas de copt sau tigaie, astfel încât să se potrivească într-un singur strat.
Stropiți cu uleiul de măsline, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile. Condimentați cu sare și piper, apoi radeți fin jumătate din brânza pecorino deasupra. Prăjiți până când feniculul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Așezați roșiile, tăiate în sus, deasupra feniculului. Întoarceți cuptorul la fiert. Se fierb roșiile până se carbonizează ușor și se încălzesc, 6 până la 8 minute.
Presărați măslinele și sfărâmați brânza pecorino rămasă deasupra înainte de servire.
Garnisiți cu pătrunjelul.