Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino

Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino
Fenicul prăjit cu roșii carbonizate, măsline și Pecorino durează în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 162 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Foodnetwork necesită bulbi fenicul, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și brânză pecorino. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Fenicul prăjit cu tăiței de cartofi dulci, roșii carbonizate, măsline și Pecorino, Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, și Burgeri de mei cu măsline, roșii uscate la soare și Pecorino sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Cuibăriți feniculul într-o tigaie, vas de copt sau tigaie, astfel încât să se potrivească într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Stropiți cu uleiul de măsline, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile. Condimentați cu sare și piper, apoi radeți fin jumătate din brânza pecorino deasupra. Prăjiți până când feniculul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Așezați roșiile, tăiate în sus, deasupra feniculului. Întoarceți cuptorul la fiert. Se fierb roșiile până se carbonizează ușor și se încălzesc, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Presărați măslinele și sfărâmați brânza pecorino rămasă deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5
Garnisiți cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista