Fenicul fiert și pește de lagună prins în linie

Feniculul fiert și peștele lagună prins în linie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 226 calorii, 36g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână 1 grapefruit proaspăt, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Pește fiert cu fenicul și roșii, Pește prins la cuptor, și File de pește cu salată de varză încărcată și fenicul fiert – prima mea masă decentă conformă cu Whole30 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare bec de fenicul în 4 felii.
Așezați bulbii de fenicul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați sarea, zahărul, șofranul, sucul de grapefruit și sucul de portocale în tigaie. Acoperiți cu hârtie pergament de copt și aduceți la foc mic. Braise fenicul până la moale.
Scoateți 2 felii de fenicul și sucurile de gătit din tigaie.
Se pune într-un blender și se amestecă într-un piure. Restul de 2 becuri de fenicul vor fi folosite la prezentarea vasului.
Puneți o tigaie la foc mediu și adăugați uleiul de măsline. În timp ce uleiul se încălzește, presărați peștele cu sare și piper. Odată ce uleiul din tigaie este fierbinte, căutați pielea de pește în jos timp de 2 minute înainte de a răsturna și de a găti încă 2 minute.
Așezați o lingură de piure de fenicul pe o farfurie și neteziți-o pe farfurie într-o mișcare circulară, creând un pat de piure de fenicul. Pe partea de sus a piureului, adăugați bucățile de fenicul fiert.
Așezați peștele ars deasupra fenicului fiert și serviți.