Favas și Ricotta pe biscuiți de lapte
Favas și Ricottan pe biscuiti cu lapte bătut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 302 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ricotta, zară, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Bruschetta Cu Favas Și Ricotta, Biscuiți pentru gustări de fermă cu lapte bătut (fără carbohidrați și fără Gluten), și Lapte Bătut-Brânză Ricotta Dip.
Instrucțiuni
Coajă fasole fava (veți avea aproximativ 2 căni). Se fierbe fasolea în apă sărată 2 minute, apoi se clătește cu apă rece până se răcește.
Cojiți pielea dură din fiecare fasole, rupându-l deschis la capătul său rotund și scoțând fasolea.
Întindeți biscuiții cu un strat subțire de ricotta și acoperiți cu favas și mentă.
Se presară sare și se stropesc cu ulei.
Faceți înainte: fasole Fava decojită, până la 1 zi, acoperită și răcită.