Fasuleda: carne de porc și fasole din Emilia

Fasuleda: carnea de porc și fasolea din Emilia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 261 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole borlotti, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Pesto de busuioc al Emiliei Terragni, Supă de ceapă, în stil Emilia: Cipollata, și Fritto Misto Emiliano (Stil Mixt Fry Emilia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți fasolea în apă timp de 45 de minute.
Scurgeți fasolea și dați deoparte.
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați usturoiul și pătrunjelul și gătiți, amestecând, timp de 5 minute.
Adăugați cârnații și creșteți căldura la mare, rumenind cârnații pe toate părțile. Condimentează cu sare și piper, adaugă fasolea și gătește încă 10 minute, până se amalgamează bine. Condimentează cu sare și piper și servește cu fazan, ca farfurie.