Fasolea o dată și viitoare

Fasolea o dată și viitoare
Fasolea o dată și viitoare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 678 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole great northern, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 30 de minute. 235 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este minunat. Rețete similare includ Pregătindu-se pentru o viitoare răpire, Snozzberry împușcat în mână, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înmuiați fasolea într-un recipient de plastic peste noapte în suficientă apă rece pentru a le scufunda complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
3
Puneți un cuptor olandez din fontă la foc mediu și amestecați slănina, ceapa și jalapenos până când s-a redat suficientă grăsime din slănină pentru a înmuia ceapa, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii, zahărul brun închis și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei IuteArdei Iute
MelasăMelasă
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Scurgeți fasolea și rezervați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
5
Adăugați fasolea scursă în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Așezați lichidul de înmuiere într-o cană de măsurare și adăugați suficient bulion de legume pentru a egala 4 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
7
Adăugați lichidul în cuptorul olandez și aduceți la fierbere la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Adăugați cayenne, piper negru și sare. Dați-le un amestec și acoperiți cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
SareSare
9
Introduceți cuptorul olandez în cuptor timp de 6 până la 8 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista