Fasolea o dată și viitoare

Fasolea o dată și viitoare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 678 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole great northern, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 30 de minute. 235 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este minunat. Rețete similare includ Pregătindu-se pentru o viitoare răpire, Snozzberry împușcat în mână, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 250 de grade F.
Înmuiați fasolea într-un recipient de plastic peste noapte în suficientă apă rece pentru a le scufunda complet.
Puneți un cuptor olandez din fontă la foc mediu și amestecați slănina, ceapa și jalapenos până când s-a redat suficientă grăsime din slănină pentru a înmuia ceapa, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii, zahărul brun închis și melasa.
Scurgeți fasolea și rezervați lichidul de înmuiere.
Adăugați fasolea scursă în cuptorul olandez.
Așezați lichidul de înmuiere într-o cană de măsurare și adăugați suficient bulion de legume pentru a egala 4 căni de lichid.
Adăugați lichidul în cuptorul olandez și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați cayenne, piper negru și sare. Dați-le un amestec și acoperiți cu capacul.
Introduceți cuptorul olandez în cuptor timp de 6 până la 8 ore sau până când fasolea este fragedă.