Fasolea coaptă a mamei

Fasolea coaptă a mamei
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea coaptă a mamei ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 218 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, supă de roșii condensată, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Video: orezul și fasolea Puertoricană autentică a mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 5 litri, încălziți 8 căni de apă și fasole până la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe descoperit 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se ia de pe foc; lasa sa stea 1 ora; scurgere.
3
Încălziți cuptorul la 177°. în același cuptor olandez de 5 litri, gătiți și amestecați carnea de porc sărată la foc mediu-mare 5 până la 6 minute, până se rumenesc ușor. Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Capac; se introduce în cuptor și se coace 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
4
Se amestecă fasole; scoateți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
5
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă și de consistența dorită. Dacă doriți, transferați fasolea într-o caserolă pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista