Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea coaptă a mamei ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 218 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, supă de roșii condensată, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Video: orezul și fasolea Puertoricană autentică a mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 5 litri, încălziți 8 căni de apă și fasole până la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe descoperit 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se ia de pe foc; lasa sa stea 1 ora; scurgere.
3
Încălziți cuptorul la 177°. în același cuptor olandez de 5 litri, gătiți și amestecați carnea de porc sărată la foc mediu-mare 5 până la 6 minute, până se rumenesc ușor. Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Capac; se introduce în cuptor și se coace 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Cuptor
4
Se amestecă fasole; scoateți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
5
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă și de consistența dorită. Dacă doriți, transferați fasolea într-o caserolă pentru servire.