Fasole și orez cu fermoar

Fasole și orez cu fermoar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea și orezul. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 223 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. Un amestec de orez brun, fasole, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Zippy, Orez Cu Tigaie Cu Fermoar, și Curcan cu fermoar și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați fasolea, roșiile, porumbul, apa, jalapeno și sarea, dacă doriți. Se aduce la fierbere; se amestecă orezul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Puf cu o furculiță.
3
Se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista