Fasole și anghinare marine sotate
Fasolea Navy și anghinarea sotate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 443 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, inimi de anghinare marinate, brânză romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Fasole Navy Stil Cajun, Fasole Bleumarin Cu Aragaz Lent, și Fasole marină marinată și dovlecei.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul, se condimentează cu ardei roșu și se gătește aproximativ 1 minut.
Se amestecă fasolea și se continuă să gătească și se amestecă până când este ușor crocant.
Se amestecă inimile de anghinare și se fierbe 2 minute. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat și sare. Se acoperă cu brânză Romano pentru a servi.