Fasole Verde Sotată
Fasolea verde sotată este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, unt, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Saut Fasole Verde, Fasole Verde Sotată, și Fasole verde sotată cu Pimento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti pana se rumeneste pe o parte, apoi intoarceti-va pentru a gati pe cealalta parte.
Adăugați migdalele în tigaie în acest moment și gătiți, amestecând până se rumenesc ușor.
Scoateți slănina din tigaie, lăsând picăturile de slănină. Zdrobiți sau tocați slănina și reveniți la tigaie. Topiți untul cu picăturile.
Adăugați fasolea verde; gătiți și amestecați până se înmoaie, aproximativ 8 minute.