Fasole Verde Skillet
Fasolea verde Skillet este o fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 190 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, piper, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fasole Verde Skillet, Cartofi Skillet și fasole verde, și Fasole Verde Cu Bășici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu 5 până la 6 minute sau până când este crocantă.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în tigaie.
Șalotă Saut în ulei de măsline fierbinte și picături fierbinți rezervate la foc mediu 8 până la 10 minute sau până se rumenesc și se înmoaie. Se amestecă siropul de jalapeo și oțetul. Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați fasole verde. Saut 5 minute sau până la cald.
Se adaugă sare și piper după gust. Aruncați cu slănină.
Serviți cu jalapeos și savurați.