Fasole Verde Saut De Bază

Fasole Verde Saut De Bază
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Fasolea verde Saut de bază ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Sote, Fasole Verde Saut, și Fasole verde sote cu Pimento pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă puternic sărată. Între timp, pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți tulpinile din fasolea verde. Curățați, înjumătățiți și tăiați subțire ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CeapăCeapă
3
Așezați fasolea în apa clocotită și gătiți până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
4
Se scurge și se pune imediat în baia de apă cu gheață până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Se scurge și se lasă deoparte.
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa feliată și gătiți până se caramelizează și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
8
Adăugați fasolea verde rezervată, oțetul și zahărul. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul, se gustă și se condimentează cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
ZahărZahăr
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista