Fasole Verde Saut De Bază
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Fasolea verde Saut de bază ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Sote, Fasole Verde Saut, și Fasole verde sote cu Pimento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă puternic sărată. Între timp, pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.
Scoateți tulpinile din fasolea verde. Curățați, înjumătățiți și tăiați subțire ceapa.
Așezați fasolea în apa clocotită și gătiți până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se pune imediat în baia de apă cu gheață până se răcește.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa feliată și gătiți până se caramelizează și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați fasolea verde rezervată, oțetul și zahărul. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul, se gustă și se condimentează cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.