Fasole verde prăjită cu ceapă și nuci
Fasolea verde prăjită cu ceapă și nuci este o garnitură care servește 4. O porție conține 147 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 160 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână fasole verde, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Fasole verde cu ceapă caramelizată și nuci, fasole verde glazurată cu zahăr brun cu ceapă caramelizată, afine, nuci și brânză de capră, și Fasole verde prăjită cu nuci și rozmarin.
Instrucțiuni
Așezați raftul în poziția de mijloc, Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o tavă cu folie de aluminiu sau Silpat.
Întindeți fasolea și ceapa pe foaia de copt.
Stropiți fasolea cu ulei de măsline și folosiți-vă mâinile pentru a acoperi fasolea uniform.
Presărați fasolea cu 1/2 linguriță de sare, aruncați pentru a acoperi și distribuiți într-un strat uniform.
Se prăjește la 450 de grade F timp de 10 minute.
Faceți amestec de usturoi cu miere balsamică: în timp ce prăjiți fasolea, combinați oțetul balsamic, mierea, cimbru și feliile de usturoi într-un castron mic.
Ungeți fasolea cu amestec de miere balsamică, reveniți la cuptor: după ce fasolea și ceapa s-au prăjit timp de 10 minute, scoateți din cuptor.
Stropiți amestecul de miere balsamică peste fasole și ceapă; folosiți clești pentru a acoperi uniform.
Puneți din nou la cuptor și continuați să prăjiți până când ceapa și fasolea devin maro auriu închis în pete și fasolea a început să se strice, cu aproximativ 12-15 minute mai mult.
Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă în vasul de servire, se presară cu nuci tocate prăjite și se servește.