Fasole verde japoneză cu carne de vită

Fasole verde japoneză cu carne de vită
Fasolea verde japoneză cu carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 374 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, carnea de vită măcinată, îndulcitorul fără calorii splenda XV și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită cu fasole verde, Fasole Verde Arabă Cu Carne De Vită, și Carne de vită glazurată cu soia și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumenesc uniform; scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă fasolea verde și aproximativ 1 cană de apă. Acoperiți și gătiți până când fasolea este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
ApăApă
3
Se condimentează cu îndulcitor granulat SPLENDA XV și sos de soia și se gătește neacoperit timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista