Fasole Verde Gingered

Fasole Verde Gingered
Fasolea verde Gingered este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 110 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: jumătăți de pecan, unt, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Fasole Verde Gingered, Fasole Verde Gingered, și Fasole Verde Gingered pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă cubul de bouillon până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole verde și gătiți 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
5
Adăugați fasole, sare și piper; saut 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FasoleFasole
SareSare
6
Se transferă într-un vas de servit și se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit cuburi de bouillon Knorr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista