Fasole verde Garlicky cu ciuperci
Fasolea verde cu usturoi cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 69 calorii. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde usturoi și ciuperci, Fasole verde usturoi și ciuperci, și Fasole verde usturoi și ciuperci.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când sunt fragede. Între timp, într-o tigaie mare, sotati ciupercile și usturoiul în unt până se înmoaie.
Scurgeți fasolea; adăugați în tigaie. Se amestecă sarea, pudra de ceapă și piperul; se încălzește.