Fasole verde frantuzeasca

Fasole verde frantuzeasca
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă fasolea verde franțuzească. Această rețetă face 2 porții cu 210 calorii, 5 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și luați unt, busuioc, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole franțuzească/Fasole verde, Salată de roșii și busuioc, Fasole verde cu vinaigretă franceză și Fasole verde franțuzească îmbrăcată.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea verde conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
2
Se adauga ciupercile si se tine la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Combinați untul, rozmarinul și busuiocul; se stropesc peste amestecul de fasole și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se presară migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru franceză. Vinul francez este la fel de divers ca și mâncarea franțuzească, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa ta necesită un vin alb, s-ar putea să încerci și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec de roșu bordeaux. Rieslingul uscat Louis Guntrum cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Louis Guntrum Riesling uscat
Louis Guntrum Riesling uscat
Rieslingul uscat Louis Guntrum 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere suculente. Senzație impresionantă în gură și arome de durată. Rieslingul clasic în expresie și eleganță.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista