Fasole Verde Franceză Cu Unt Portocaliu-Șalot

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde franceză cu unt de portocală-șalotă. Această rețetă servește 6 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 131 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de unt, șalotă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Fasole Verde Cu Unt Caramelizat-Șalotă, Fasole verde cu unt Balsamic-șalot, și Fasole verde cu sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați șalotă; gatiti pana se inmoaie, amestecand des. Se amestecă coaja de portocală și, dacă se dorește, sherry; se ia de pe foc.
Întindeți amestecul într-un singur strat pentru a se răci.
Combinați amestecul de șalotă, untul, sarea și piperul; acoperiți și răciți.
Gatiti fasolea verde conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Așezați fasolea într-un vas de servit; lingură amestec de unt peste fasole. Aruncați ușor fasolea înainte de servire.