Fasole Verde Franceză Cu Unt Portocaliu-Șalot

Fasole Verde Franceză Cu Unt Portocaliu-Șalot
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde franceză cu unt de portocală-șalotă. Această rețetă servește 6 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 131 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de unt, șalotă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Fasole Verde Cu Unt Caramelizat-Șalotă, Fasole verde cu unt Balsamic-șalot, și Fasole verde cu sos de șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șalotă; gatiti pana se inmoaie, amestecand des. Se amestecă coaja de portocală și, dacă se dorește, sherry; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Întindeți amestecul într-un singur strat pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Combinați amestecul de șalotă, untul, sarea și piperul; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Gatiti fasolea verde conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
6
Așezați fasolea într-un vas de servit; lingură amestec de unt peste fasole. Aruncați ușor fasolea înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista