Fasole verde dulce-acrișoară
Fasolea verde dulce și acră este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, fasole, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde dulce și acră, Fasole verde dulce și acră, și Fasole verde dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 9 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați în apă cu gheață sărată pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Tăiați fasolea în bucăți lungi de 1/8 până la 1 inch.
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie. Se amestecă zahărul și oțetul; gatiti, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se dizolva zaharul.
Adăugați fasole și slănină în tigaie, aruncând pentru a acoperi; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.