Fasole verde cu Vinaigrette de ceapă prăjită

Fasolea verde cu vinaigretă de ceapă prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet de vin, muștar măcinat cu piatră, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde cu vinetă de ceapă caramelizată, Fasole verde cu vinetă de ceapă dulce, și Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați ceapa în jumătate pe verticală.
Stropiți partea tăiată a fiecărei jumătăți de ceapă cu 1/4 linguriță de ulei.
Presărați jumătățile uniform cu sare și piper.
Așezați 1 crenguță de cimbru pe 1 jumătate de ceapă; se acoperă cu cealaltă jumătate. Înfășurați în folie. Repetați procedura cu jumătățile de cimbru și ceapă rămase.
Coaceți ceapa învelită la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește la temperatura camerei. Aruncați cimbru și tocați ceapa.
Combinați 1 lingură de ulei de măsline, ceapă, mărar, oțet și muștar într-un castron mic.
Aruncați fasolea cu vinaigreta.