Fasole verde cu usturoi
Fasolea verde cu usturoi necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 75 de calorii . Pentru 33 de cenți per porție , primești o garnitură pentru 6 persoane. Mergi la magazin și cumpără apă, fasole verde, piper și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și primală . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Încearcă Fasole neagră și orez brun cu varză kale cu usturoi , Friptură de vită cu salată mediteraneană cu usturoi și Sos tartinabil cu morcovi cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți fasolea și apa la fierbere; reduceți focul la mediu. Acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când fasolea devine crocantă și fragedă; scurgeți și dați deoparte. Într-o tigaie mare, sotați usturoiul în unt până se rumenește ușor, aproximativ 1 minut.
Adăugați fasolea, sarea și piperul; încălziți.