Fasole verde cu unt de semințe de muștar
Fasolea verde cu unt de semințe de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de semințe de muștar, muștar din cereale integrale, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Fasole verde cu unt de semințe de muștar, Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de semințe de muștar, și Trei Semințe De Fasole Verde Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți semințele de muștar la foc moderat, agitând tigaia frecvent, până când apar și încep să se rumenească, aproximativ 30 de secunde.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Adăugați ceapa, oțetul de sherry și apa în tigaie și fierbeți la foc mic moderat până când lichidul este redus la 1 lingură, aproximativ 12 minute.
Se adaugă smântâna și se fierbe la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se amestecă untul, muștarul și semințele de muștar prăjite. Condimentează cu sare și piper.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea verde până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Scurgeți fasolea, uscați-o și transferați-o într-un castron mare.
Adăugați untul de semințe de muștar, condimentați cu sare și piper; aruncați și serviți.
Faceți înainte: untul din semințe de muștar poate fi refrigerat până la 3 zile sau congelat până la 1 lună.
Lăsați untul să revină la temperatura camerei înainte de utilizare. Fasolea verde gătită poate fi refrigerată peste noapte; blanch în apă clocotită sau abur până la încălzire.