Fasolea verde cu unt de semințe de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de semințe de muștar, muștar din cereale integrale, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Fasole verde cu unt de semințe de muștar, Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de semințe de muștar, și Trei Semințe De Fasole Verde Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, prăjiți semințele de muștar la foc moderat, agitând tigaia frecvent, până când apar și încep să se rumenească, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
3
Adăugați ceapa, oțetul de sherry și apa în tigaie și fierbeți la foc mic moderat până când lichidul este redus la 1 lingură, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Frișcă Suplimentară Groasă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă smântâna și se fierbe la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
5
Se transferă într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se amestecă untul, muștarul și semințele de muștar prăjite. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pentru Asezonarea Cărnii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea verde până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți fasolea, uscați-o și transferați-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați untul de semințe de muștar, condimentați cu sare și piper; aruncați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Unt De Semințe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Faceți înainte: untul din semințe de muștar poate fi refrigerat până la 3 zile sau congelat până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Semințe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
10
Lăsați untul să revină la temperatura camerei înainte de utilizare. Fasolea verde gătită poate fi refrigerată peste noapte; blanch în apă clocotită sau abur până la încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal