Fasole verde cu sos de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu sos de brânză. O porție conține 423 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.24 pe portie. Un amestec de praf de usturoi, sare, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde în sos de brânză, Fripturi arse și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1/4 cană de apă doar la fierbere într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați fasolea verde și sarea, acoperiți și gătiți timp de 2 minute. Descoperiți, ridicați căldura la mare și gătiți până când apa s-a evaporat, aproximativ 1 minut. Amestecați 1 lingură de unt și continuați să gătiți până când fasolea este crocantă-fragedă, 1 până la 2 minute.
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, până la aur, aproximativ 2 minute.
Bateți laptele, praful de usturoi, muștarul uscat, ardeiul negru și cayenne și gătiți, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza cheddar și crema de brânză și se încălzește până se topește.
Se toarnă sosul de brânză peste fasolea verde sau se servește lateral.