Fasole verde cu nuci pecan caramelizate
Fasolea verde cu nuci pecan caramelizate este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 139 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, fasole, jumătăți și bucăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole verde cu nuci pecan caramelizate, Fasole verde cu ceapă caramelizată și nuci pecan, și Garnituri de Ziua Recunoștinței – porumb caramelizat și fasole verde cu nuci pecan și brânză albastră.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc.
Întindeți nucile pecan pe o tigaie cu margini și coaceți în cuptor până la auriu pal pe interior, aproximativ 6 până la 8 minute. Se răcește și se toacă grosier.
Pregătiți o strecurătoare scufundată într-un castron mare cu apă cu gheață. Gătiți fasolea într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă clocotită bine sărată, neacoperită, până când este fragedă, 5 până la 8 minute. Folosind o lingură mare cu fante și / sau clești, transferați fasolea în strecurătoare în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți bine și uscați pe prosoape.
Încălziți untul într-o tigaie grea adâncă de 12 până la 14 inci (de preferință dreaptă) la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați șalotă și gătiți, amestecând până devine auriu pal, 2 până la 3 minute.
Reduceți focul la mediu și amestecați zahărul până aproape dizolvat, apoi gătiți pecanele, amestecând, 1 minut.
Adăugați fasole verde, sare kosher și piper și fasole saut, întorcându-le cu clești, până se încălzește, 2 până la 4 minute.
Transferați într-un platou și serviți.
* Fasolea poate fi tăiată cu 1 zi înainte și păstrată răcită într-o pungă de plastic sigilabilă.Piulițele de la calibru pot fi ușor prăjite cu 1 zi înainte și păstrate la rece, acoperite.