Fasole verde cu nuci pecan caramelizate

Fasole verde cu nuci pecan caramelizate
Fasolea verde cu nuci pecan caramelizate este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 139 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, fasole, jumătăți și bucăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole verde cu nuci pecan caramelizate, Fasole verde cu ceapă caramelizată și nuci pecan, și Garnituri de Ziua Recunoștinței – porumb caramelizat și fasole verde cu nuci pecan și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți nucile pecan pe o tigaie cu margini și coaceți în cuptor până la auriu pal pe interior, aproximativ 6 până la 8 minute. Se răcește și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Pregătiți o strecurătoare scufundată într-un castron mare cu apă cu gheață. Gătiți fasolea într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă clocotită bine sărată, neacoperită, până când este fragedă, 5 până la 8 minute. Folosind o lingură mare cu fante și / sau clești, transferați fasolea în strecurătoare în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți bine și uscați pe prosoape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
CleșteClește
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Încălziți untul într-o tigaie grea adâncă de 12 până la 14 inci (de preferință dreaptă) la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați șalotă și gătiți, amestecând până devine auriu pal, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Reduceți focul la mediu și amestecați zahărul până aproape dizolvat, apoi gătiți pecanele, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
6
Adăugați fasole verde, sare kosher și piper și fasole saut, întorcându-le cu clești, până se încălzește, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Sare KosherSare Kosher
PiperPiper
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
7
Transferați într-un platou și serviți.
1
* Fasolea poate fi tăiată cu 1 zi înainte și păstrată răcită într-o pungă de plastic sigilabilă.Piulițele de la calibru pot fi ușor prăjite cu 1 zi înainte și păstrate la rece, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista