Fasole Verde Cu Bijuterii
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea verde cu bijuterii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, și Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi intr-o oala de supa de 8 litri 8 minute sau pana se inmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă; scoateți slănina din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând 3 linguri de picături în tigaie și scurgeți slănina pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Saut ardei gras și ceapă în slănină fierbinte picură 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Bateți în oțet, zahăr, sare și piper. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul.
Aruncați fasolea verde rezervată cu amestec de ardei gras și transferați-o într-un vas de servit.
Se presară cu slănină rezervată.