Fasole Ușor Coapte
Fasole ușor coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 440 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de slănină, melasă, carne de porc și fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Ușor Coapte, Fasole Ușoară Vegană, și Fasole Ușoară Vegană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, lăsând picăturile și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Se sfărâmă și se lasă deoparte.
Se adaugă ceapa în tigaie cu picăturile de slănină și se sotează până se înmoaie, câteva minute. Se amestecă fasolea, melasa, zahărul brun, muștarul și slănina sfărâmată și se amestecă bine.
Se toarnă fasolea într-o caserolă de 3 litri și se coace, neacoperită, timp de aproximativ 45 de minute.