Fasole Roșie Gheață Pops
Această rețetă face 6 porții cu 199 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, zahăr granulat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, Budinca De Cheesecake Cu Fasole De Vanilie Cu Căpșuni, și Chocolate Dip Ice Pops de la Purely Pops / întrebări și răspunsuri cu autorul și Giveaway.
Instrucțiuni
Așezați 1 cană de fasole și smântână într-un castron mare și amestecați până se combină uniform.
Așezați restul de 1/2 cană de fasole, lapte, zahăr și sare într-un blender și procesați până se omogenizează.
Se toarnă în castron cu amestecul de fasole-cremă și se amestecă pentru a se combina. (Fasolea se va scufunda până la fund.) Umpleți matrițele pop pe jumătate cu partea lichidă a amestecului. Folosiți o lingură pentru a împărți uniform fasolea rămasă pe fundul vasului printre forme. Congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore.