Fasole Pinto, șuncă și orez
Fasolea Pinto, jambonul și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 466 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți orez, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Pinto și orez, Gallo Pinto (fasole și orez), și Orez Copt Cu Ardei Iute Și Fasole Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea.
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă la 2 inci deasupra fasolei și înmuiați 8 ore.
Aduceți fasolea și următoarele 4 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Se amestecă orezul, ardeiul gras și ceapa verde. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Îndepărtați cârligele de șuncă și lăsați să se răcească; îndepărtați și tocați carnea, aruncând pielea și oasele. Se amestecă carnea tocată din cârligele de șuncă și, dacă se dorește, 2 căni de șuncă tocată.