Fasole picantă cu lapte de cocos

Nevoie de un fel principal fără gluten și vegan? Fasolea picantă cu lapte de cocos ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 679 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, suc de lămâie, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de var ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cum se gătește: Gising-gising (carne de porc picantă și fasole verde cu lapte de cocos), Fasole filipineză mung în lapte de cocos, și Squash Butternut și fasole verde într-un Curry cu lapte de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati ceapa tocata intr-un cuptor olandez acoperit cu spray de gatit la foc mediu-mare 5 minute; adăugați usturoi și sotati 1 minut.
Adăugați pastă de curry roșie; sotati 1 minut. Se amestecă boabele de rinichi, roșiile tăiate cubulețe, laptele de cocos și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Se servește peste orez basmati și se presară cu toppinguri, dacă se dorește.
Notă: pasta de curry roșie poate fi găsită în secțiunea asiatică a supermarketurilor mari sau pe piețele asiatice.